„Minden megeshet, de semminek
sem kell okvetlenül bekövetkeznie.
Ezért célszerű, ha a kedvező
dolgokat várod, a rosszakra pedig
felkészülsz!”
(Seneca)

Diszkrét szolgáltatás, magasfokú védelem és biztonság

Személyreszabott csomagajánlataink bárki számára megfelelő megoldást nyújtanak.

Személy- és vagyonvédelemmel foglalkozó munkatársaink szakmai végzettséggel rendelkeznek

Követelés - tartozás kezelés

A meglehetősen elhúzódó gazdasági válság egyik nemkívánatos hatásaként  újra megjelent a körbetartozási jelenség, mint az üzleti világ szereplőinek egyik legrettegettebb rémálma.

A „Pacta sunt servanta!” több mint kétezer éves szabályára egyre többen fittyet hánynak, hovatovább nem kevesen az ilyenkénti magatartásra alapozzák „vállalkozásuk” gyarapodását. 
Ebben a „beteg” gazdasági környezetben már egyre-másra kevésnek bizonyulnak azok a polgári jogi eszközök, amelyek a sérelmet szenvedett fél rendelkezésére állnak.

A hitelt (kölcsönt, szállítói tartozást stb.) biztosító vagyon eltüntetésének igen kifinomult, mondhatni:profi módszerei honosodtak meg, melyekkel szembeni eredményes fellépés nem nélkülözheti a komplex megközelítési módot, a jogi lehetőségek mellett a kriminalisztika-kriminológia eszköztárát, s a legmagasabb színvonalú technikai-technológiai és intellektuális háttér bevetését!

Ezt kínáljuk mi, amikor már megtörtént a baj, s akkor is, amikor az még megelőzhető!

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk